Hola a tots i totes,

OrientacionPsicologica.és és una pàgina web especialitzada en els trastorns mentals més freqüents en la infància, com el TDAH, l'Autisme o els problemes de comportament, entre uns altres.

El nostre objectiu és oferir-vos informació veráz i organitzada sobre el trastorn mental pel qual busqueu, focalitzant-nos en tres àrees: com es comporta i sent un nen amb una patologia mental, com ha d'avaluar-se i com se li ha de tractar.

Què caracteritza aquesta pàgina web? És molt senzill: l'origen d'aquesta informació. La informació que oferim està basada en manuals de referència actualitzats i fonamentats en estudis empírics. 

Aquesta pàgina web està enfocada a aquells pares i mares que desconeixen què li passa al seu fill o filla, no compten amb informació comprensible i al seu torn ignoren com estan treballant amb els seus fills/as quan els/les porten a consulta.

“Conèixer als nostres/as fills/as no és tasca fàcil, i menys si aquests/as pateixen algun trastorn mental. Ajudar-los és ajudar-nos a nosaltres/as, cuidem-nos.”

Aquí teniu un espai que, si li dediqueu un breu temps, podreu entendre perquè el vostre fill o filla es comporta de tal manera, quins punts forts presenta i com se sent. El temps que li dediqueu a aquestes pàgines és temps que li dediqueu a conèixer al vostre fill/a, i com més els/les conegueu, millor serà el tracte que tingueu amb ells/as, afavorirà la comunicació i el vincle que tingueu s'enriquicerá. 

Un dels principis que guia el nostre treball és: La informació és poder. I és per això que aquí disposareu de tota aquesta informació que pugueu necessitar.

Si a més voleu contactar amb nosaltres, podeu enviar-nos un correu a: info@orientacionpsicologica.es i us respondrem al més aviat possible.